Blom Architects BV - Juridische Informatie
 

Disclaimer

Source: eRecht24.de - Internetrecht door advocaat Sören Siebert

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze pagina's is gemaakt met de grootste zorg. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid of actualiteit. Als dienstverlener zijn wij gebonden aan § 7 Abs.1 TMG en verantwoordelijk voor de inhoud van onze eigen pagina's. Echter volgens de § § 8 tot 10 TMG, zijn wij niet verplicht om te controleren of overgedragen gegevens uit buitenlandse bronnen illegale inhoud bevat of indicatie heeft voor illegale opgeslagen activiteiten. Dit sluit niet uit dat we de verplichting hebben tot het verwijderen of blokkeren van toegang en / of gebruik van informatie in strijd met regels en voorschriften. Een dergelijke verplichting kan alleen worden uitgevoerd vanaf het moment van een specifiek geval van illegale inhoud. Zodra we weten van een specifieke overtreding van de wet, zullen we de inhoud verwijderen of de toegang blokkeren tot de gewraakte informatie cq content.

Aansprakelijkheid voor de links

Op onze site vindt u links naar externe sites waarmee we geen relatie op de inhoud daarvan hebben. Dit is waarom we niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de inhoud van externe websites. De eigenaar van deze websites is volledig verantwoordelijk voor de informatie / content op deze pagina's. Wanneer we deze links invoeren, controleren we de sites voor illegale inhoud, maar konden geen indicatie te vinden voor een dergelijke inhoud. Een permanente controle van alle externe sites kan niet worden verwacht van ons. We zullen echter, zodra we bewijs hebben van illegale inhoud / gedrag van genoemde website de link (s) verwijderen.

Copyright

De inhoud die is gemaakt door de site-eigenaar en die worden weergegeven op deze website zijn beschermd door het internationale recht. Elke vorm van duplicatie, bewerking, distributie en het gebruik buiten de wetten op het auteursrecht vereisen een schriftelijke toestemming van de site-eigenaar. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan voor privé- niet commercieel gebruik. De auteursrechten van auteurs anders dan de eigenaar zullen niet worden geschonden en zijn duidelijk gemarkeerd. Desalniettemin, vragen we om een onmiddellijk bericht, die elke schending van het auteursrecht duidelijker maakt. Wij zullen dan onmiddellijk de inhoud verwijderen en vervangen voor de juiste inhoud.

Privacy

Het gebruik van deze website is over het algemeen mogelijk zonder het opgeven van enige vorm van persoonlijke gegevens. Alle persoonlijke gevraagde informatie (bijvoorbeeld naam, telefoonnummer of e-mail adres) is alleen voor intern gebruik en zullen niet worden doorgegeven aan derden. Het geven van deze informatie is geheel vrijwillig. Wij willen erop wijzen dat met elke vorm van uitwisseling van informatie via het internet er altijd de mogelijkheid van beveiligingslekken bestaat. Een naadloze bescherming van de gegevens is niet mogelijk. Het gebruik van de contactgegevens, op deze pagina gepubliceerd, voor verzending van ongewenste reclame of informatieve materialen (spam) is verboden. Elk gebruik van de contactgegevens op een zodanige wijze kan worden gezien als een stap voor juridische actie.

loading...
Legal Information
Hogestraat 26  •  4891 CB Rijsbergen  •  T: 076 596 3458  •  g.blom@blom-international.com
  • Contact
  • Sitemap
  •  
  • Switch Language (en)
  • Switch Language (de)