´╗┐Blom Architects BV - Profiel
 

Blom Architects

Slagvaardigheid

Blom Architects BV is een middelgroot en onafhankelijk architectenbureau. Blom bestaat uit een hecht team van zeer betrokken medewerkers. Hierdoor wordt het handelen van dit team geleid door flexibiliteit en slagvaardigheid. Samen beheersen we vrijwel alle facetten van het bouwproces. Uiteraard staat het resultaat voorop. Daarom aarzelen wij niet voor samenwerking met partners in de bouw, zoals adviseurs, collega-architecten en supervisieteams. De voor een project benodigde specialistische expertise wordt op deze manier, in opdracht of op basis van participatie, gewaarborgd.

Ervaring

Sinds de oprichting in 1978 hebben we meer dan 900 projecten ontworpen op het gebied van architectuur en stedenbouw. We zijn trots op de 400 projecten die al gerealiseerd zijn. Het spectrum van de opdrachten is internationaal georienteerd, sectorloos en veelomvattend. Onze expertise strekt zich uit van architectonische inpassingen tot de begeleiding van uitgebreide stedenbouwkundige en logistieke projecten in woningbouw en utiliteitsbouw. Het bureau is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

Grenzeloos

Blom Architects BV staat voor architectuur zonder grenzen, gekenmerkt door een klantgerichte werkwijze. Wij laten ons niet beperken tot sector en regio. Daarnaast gaan we innovatie niet uit de weg. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan. Dit helpt ons bij het ontwikkelen van nieuwe gebouwconcepten.

Vormgeven in dialoog

Wij vinden oplossingen vanuit de dialoog met de opdrachtgever. In ons ontwerpproces nemen we de wensen van de opdrachtgever als basis. De identiteit van de opdrachtgever is hierbij uitgangspunt, en identiteit laat zich niet begrenzen. Door onze internationale ervaringen weten we in elk project het unieke naar boven te halen.

Uitdagingen

Wij zien uitdagingen in het spanningsveld tussen vormgeving en functionaliteit en realiseren ons dat budgetten zeer wezenlijke randvoorwaarden zijn. Globale trends en innovaties zijn onze inspiratiebron. Vakmanschap is onze vertrouwde basis, die we verstevigen met individuele studies.

loading...
Blom Architects
Hogestraat 26  •  4891 CB Rijsbergen  •  T: 076 596 3458  •  g.blom@blom-international.com
  • Contact
  • Sitemap
  •  
  • Switch Language (en)
  • Switch Language (de)